Häng både här och där

Det blev en lugn förmiddag i Karlstad med campinghäng och en promenad med sjöutsikt som hade helt klart för lite sjöutsikt och som dessutom var lite för lång. Yeti ska inte gå så långt så jag har burit och burit. Jag kände mig som en schimpans redo att gå knoggång efter den svängen.. Men de stora pojkarna var ju nöjda såklart 🙂

Vi har iaf haft härliga dagar på Skutberget! Negativt – att min addpocket blev snodd när jag glömde den på toa..
Positivt – det mesta annars!

Lägret på First Camp!

20130715-210740.jpg

Troll har en oslagbar min 😀

20130715-210835.jpg

Yeti har lite problem med mitt tältstängsel.. Och behandlar stängslet med viss nonchalans!

20130715-211037.jpg

Vi åt lunch mitt i Karlstad och stackars Yeti blev nog lite chockad av allt folk. Snäll som ett lamm var han och spanade på folk i mitt knä 🙂

20130715-211355.jpg

Nu är vi på Örebros BK och jag är lite trött. Man blir inte direkt utvilad av att ha en valp som vaknar tidigt och hoppar i ansiktet på en! Och inte vill han somna om när han kissat heller. Men utöver det så är han väldigt snäll i tältet! Sover snällt när han somnat och sover lugnt trots att man kan höra både folk och fä på morgontimmarna. I morse trodde jag nästan vi fått in en fiskmås inne i tältet eftersom jag hörde vingarna mot tältduken men de flög nog bara väldigt nära. Och lillen skällde inte ens! Bara Monster såg väldigt förvånad ut 🙂

Publicerat på 15 juli 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Häng både här och där.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: