En minst sagt händelserik dag

Eller vad ska man kalla en dag där man dels tränar för en trefaldig världsmästare och dels blir påkörd bakifrån?

I två dagar har ett stort gäng drillats av Tereza och Lisa på Örebros BK. Det har varit riktigt varmt och svettigt! Men framför allt har det varit roligt 🙂 Jag har massor av filmmaterial att gå igenom, bland annat en sekvens där jag rullar flera varv efter att ha snubblat på ett hinder, ackompanjerat med Lisas gapskratt! Jag tänker skriva lite utförligare om kursen i ett eget inlägg, men kort sagt kände jag mig rätt dålig igår och skapligt bra idag. Det går väl iaf åt rätt håll 😉

När jag var på väg hem och gjorde en avstickare för att handla mat blev jag påkörd när jag skulle in i en rondell. Jag stannade för en bil inne i rondellen, körde sakta framåt när dem passerade och så PANG. Jag fattade ingenting först, men efter några sekunder förstod jag vad som hänt. Det mesta tog i dragkroken, men en spricka på bakre kofångaren och en buckla i bakluckan blev det. Hundarna verkar helt oskadda men jag känner av en whiplash. Både nacken och övre delen av ryggen. Inte så illa, men ändå.. Jag ska till vc imorgon tänkte jag..

Nu är det sen länge dags för sängen. Yeti är alldeles för pigg efter bilresan, men jag hoppas att han somnar snart.

Gonatt!

Publicerat på 17 juli 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Men din stackare! Krya på den stackars nacken ❤

    Gilla

%d bloggare gillar detta: