Kursen för Tereza och Lisa

Jag har legat efter med filmredigeringen ett tag, mest för att min dator ju kraschade i höstas och att jag efter det inte skaffat nån ny. På jobbdatorn har jag inget filmredigeringsprogram och Pascal sitter ju oftast vid sin, åtminstone de gånger jag är sugen 😛 Nu jobbar Pascal och jag är hemma och borde kanske tvätta staket, men hey, det är mycket man borde 😉 I vilket fall, här kommer lite sammandrag av kursen!

Tereza

 • Röra på mig! Framför allt i framförbytena. Jag har en tendens att stanna i svängen, men jag måste fullfölja och lita på att Monster kommer med. Det är ju även troligare att han gör det om jag rör mig åt det håll vi ska..
 • Var lugnare vid dubbla blindbyten så att Monster hinner förbi hindret jag vill dra honom förbi.
 • Lugn även i bakombytena så Mon hinner ta svängen. Glöm inte andra axeln!
 • Träna mer kontaktfält…
 • Tereza tyckte att Mon verkar ha dålig förståelse för ordet slalom, träna mer på det.

Lisa

 • Röra på mig även här 😛 Jag har en tendens att vänta tills Mon har gått in i tunneln, om jag istället springer har jag sparat in flera sekunder för min egen del.
 • Träna på runt-kommandona och att vända på kroppen innan avhopp.
 • Timing vid blindbytena, om jag inte ser honom hoppa blir han stressad och river lättare. Vrid på huvudet när han är på marken mellan hindren.
 • Timing vid dubbla blindbyten, is i magen!
 • Följ med! Jag blir lätt passiv och låser mig på vissa ställen, om jag springer med och satsar på att vara i rörelse blir det så mycket bättre.
 • Prata med Monster! Om jag är sen så kan Monster rädda mig om jag pratar, men om han varken får information genom handling ELLER verbalt blir det väldigt svårt.. Det bästa är om han får både och 😉
 • Jag har en hund som kan mycket! Lita på honom!

Å till sist ett sammandrag av kursen i filmformat!

 

Publicerat på 23 juli 2013, i Agility, Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kursen för Tereza och Lisa.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: