En långbening och en ulltuss

Igår kom Ida och Johanna över på lite fika och valpbus. Yeti har inte busat särskilt mycket med andra hundar innan utan har varit lite försiktig, men nu släppte han loss! Ida tog en massa fina bilder på Yeti och den lilla grå tussen Tigi! Såna små sötnosar!

20130726-184208.jpg

20130726-184302.jpg

Även ett par fina kort på Yeti och mig blev det 🙂

20130726-184414.jpg

Vi vallade en sväng igår, ett mindre bra pass med grabbarna, men ibland blir det så. Både Troll och Mon gjorde fina grejer också, till exempel är Mons flankeringar bättre. Men jag behöver nog gå kurs tror jag, eller hur i helsike får man hunden att göra långa fråndrivningar utan att glida på flanken?

Yeti fick också träffa fåren! Med Yeri iklädd sele och flexi och med Lydia i koppeländen försökte jag peta lite på fåren. Han är INTE tänd, fårbajs är MYCKET roligare 😉 men i slutet verkade han iaf lite mer intresserad än i början 🙂

20130726-184934.jpg

Jag har väl förresten inte skrivit att jag numera är ägare till ett får? Ett av de små vita är mitt 🙂 Hon ska dock inte bli ett ensamfår utan ska få bo i sin flock med ACs och Lydias får.

Publicerat på 26 juli 2013, i Foto, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En långbening och en ulltuss.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: