Översvämning, en väska och redan hemma igen!

Tur är det att det är lugnt på jobbet just nu! Jag jobbade hemma nån timme på morgonen och på lunchen och hann precis till jobbet på eftermiddagen när ett riktigt oväder drog in! Jag var helt oförberedd och hade lämnat fönstren öppna hemma så när åskan började mullra kastade jag mig på cykeln hem igen. Det öste ner regn och ingen jacka hade jag heller. Väl hemma låg Troll inne i badrummet men de andra båda var lugna trots att åskan dragit rakt över huvudet på mig när jag satt på cykeln. Helt galet blöt var jag, värre än om jag badat med kläderna på!

20130731-210842.jpg

Det hade regnat in rätt mycket vatten också, på min inglasade balkong (som är som ett eget rum, alltså inomhus) rann vattnet över golvet..

20130731-211034.jpg

Vid det här laget vad det ingen idé att pallra mig tillbaka till jobbet utan jag jobbade hemifrån resten av dagen. Yeti var olagligt söt och faktiskt väldigt lugn trots åskan. Blixten slog ner precis utanför vårt hus i fredags och då blev han riktigt rädd, men av deg märktes inget av idag, så skönt!

Imorgon jobbar jag på distans och på fredag tog vi en semesterdag för att fixa med staketet så redan ikväll är jag hemma igen! Min nya Yeti-väska hade dessutom redan kommit och jag kunde konstatera att Yeti får plats men att hålet för huvudet är för litet. Det borde gå att ordna med en symaskin, måste bara komma på den bästa lösningen först 🙂

20130731-214006.jpg

Publicerat på 31 juli 2013, i Foto, Jobbelijobb!, Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Oj vad du blev blöt. Ett sådant oväder. Jag såg bilder på översvämningen i JKPG på nyheterna – helt surrealistiskt.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: