En varm dag i Nässjö

Karin och jag åkte till Nässjö på förmiddagen och rev av några lopp i strålande sol. Karin hade det körigt med två hundar i olika klasser medan jag kunde ta det lite lugnare.

Första loppet var agilityklass och förutom slalom gick det riktigt bra. 20 fel, varav 15 i slalom.. Hmm.. Gungan stod efter slalom och var orsaken till en femma och fel i ingångarna var orsaken till två. Sen en rivning på det. Det var ett riktigt bra lopp i övrigt, Monster kändes oerhört följsam och fin!

Tyvärr höll känslan inte i sig i hopploppet utan där var det mest katastrof och disk. Innan loppet kokade hjärnan över på mig och jag mådde nästan illa. Borde ha tagit med mig lunch också, jag hann helt enkelt inte köpa mat mellan loppen.

Nästa tävling är Frövi om två veckor och innan dess hoppas jag att vi får till flera bra träningspass, hemma och i Jönkan. Jag vill ju åt den där känslan som oftare och oftare faktiskt kommer när vi kör ihop 🙂

Yeti och Troll var med och valpis uppförde sig kanon! Han tänder på agilityn när han ser hundar springa, men har inga problem med att sova i hagen tillsammans med Troll. Riktigt duktig bebis 🙂

Publicerat på 03 augusti 2013, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ja shit pommes vad varmt det bra.Våra första lopp kan vi komma ihåg, men nummer 2 kan vi glömma. 🙂 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: