Yeti 4 månader!

Tänk att den lilla busungen har blivit så stor och tänk att man kan växa så mycket på 1,5 månader som den här lilla busen har gjort! Han vägde 7 kg när jag hämtade honom den 22/6 och idag vägde han 11,7 kg.. Långbent är han men den senaste veckan har han fått lite kropp också och han ser oväntat proportionerlig ut för tillfället.

Busig till tusen är han och äter skor till frukost, lunch, middag och mellis. Samtidigt är han en tänkande hund med stabilitet. Jag tror inte det blir svårt att lära honom stanna och liknande kommandon! Det blir spännande att se vad han blir för en individ den här lille killen 🙂

Vi åkte till badstället här i närheten ikväll och badade, eller hundarna badade och jag försökte ta foton. Det är INTE lätt! Eller ja, Troll går ju att ta hur många fina bilder på som helst, galet fotogenique den hunden! Men de andra? Inte lika lätt 😛

Liten_IMG_1671

Sen har vi ett antal Yeti-bilder av varierande kvalitet.. 😛

Liten_IMG_1728

Liten_IMG_1706

Liten_IMG_1689

 

Till sist Monster, som är så mycket vackrare i verkligheten än vad han någonsin blir på bild ❤

Liten_IMG_1677

Liten_IMG_1651

Publicerat på 04 augusti 2013, i Foto, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Yeti 4 månader!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: