Lite av varje

Jag tänker nog att jag inte är ensam, att många är med mig just nu. Det här att när en kommer tillbaka till jobbet mest känner att en inte vill vara där. På semestern var en fri att göra vad man vill, att styra över sin egen tid och plötsligt petas en in i vardagen igen. Timmar som ska göras på jobbet, mindre tid hemma, tidiga morgnar.. Och så tillbringar jag hela dagarna mest med att sitta framför en dator! Just nu är jag faktiskt rätt trött på det, jag vill skapa, göra saker där man ser ett direkt resultat! Arbeta med händerna. Vara min egen.

Just nu är det väldigt lugnt på jobbet, nästa vecka kommer flera tillbaka och då kommer möten och uppgifter ramla på i en snabbare takt, men ändå. Jag känner att jag inte vill vara en kontorsnisse hela livet, så är det.

Ibland blir ju saker heller inte riktigt som man tänkt. Det här med att veckopendla ställer ju till saker och ting och sätter mig i lite knepiga sitsar ibland. Tänk att bo hemma och jobba nära, vilken lyx ni har alla där ute som får göra just det! Bara en sån sak som att bo nära sitt sjukhus och sin vårdcentral! Slippa planera in att jobba distans en dag om du har en läkartid. Och att kunna göra lite grejer hemma i huset på kvällarna. Såna där småsaker som folk tar för givet, men som gör mitt liv rätt besvärligt ibland. Men, egentligen ska jag inte klaga, jag HAR ett jobb och det är oftast stimulerande och roligt! Dessutom är det relevant för min utbildning. Det var väl bara inte riktigt såhär jag hade tänkt mig mitt vuxna liv.

Från det ena till det andra så tränade jag agility med Cissi i onsdags, vi ställde upp en agilityklass 2 och jag är riktigt nöjd med hur Monster gick! När vi väl kom förbi starten, slalom stod lite lite snett i början och Monster har så svårt att bromsa när han kommer över ett hopp och långhopp för att sedan anpassa farten och styra in i rätt port. Men när väl starten fixades så satte vi den! Det är inte så ofta vi nollar på träning (inte på tävling heller för den delen) så det är extra skönt när det lyckas. En fulsnurr kan man anmärka på (för att jag var för sen), annars så satt det! Vi satte den nästan ett varv till, men missade ett hinder på slutet. Känslan var väldigt bra! Ett Monster som är följsam, hoppar fint och som faktiskt går himla fint 🙂

Troll körde också ett varv och har är så himla rolig att köra 🙂 Han blir så glad, svansen går i ett och han kör järnet! Gullefina Trollebollen ❤ Han verkar må riktigt bra nu, äter bara glukosamin och inget smärtlindrande och han är så pigg och glad! Så härligt att se honom gå lös, busa med Yeti och skutta på agilitybanan!

Yeti fick sitta i bilen medan vi tränade. Jag tror nog att han ska få göra det. Att sitta och titta på funkar dåligt, han vrålar och hoppar och lär sig en massa otyg som jag inte vill ha. I övrigt är han ju en väldigt trevlig och skötsam valp! Helt rumsren, lyssnar fint på nej, gosig som få och helt enkelt en väldigt trevlig liten hund 🙂 Jag är väldigt nöjd med min lilla Yeti-bebis!

Publicerat på 09 augusti 2013, i Agility, Jobbelijobb!, Monster, Troll, Yeti. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag känner inte alls sådär och är jätteglad över att jobbet börjat igen, augusti är den roligaste tiden, när studenterna kommer 😀 Fast jag flexar ut idag nog… Sen har jag ju iofs lyxen att ha 10 minuter på cykel till jobbet, att inte jobba heltid och dessutom vara ganska fri att styra min tid…

  Gilla

  • Ja hade jag de förutsättningarna så skulle jag vara väldigt glad! Nu måste jag istället åka ifrån min sambo och mitt hus när semestern slutade och då är man inte lika motiverad..

   Gilla

 2. Ååå vad härligt det är att läsa att du är nöjd med lilla Yeti, det värmer i ett uppfödarhjärta!!
  Kram Cilla

  Gilla

  • Ja jag är verkligen nöjd! Han är en himla trevlig hund, trygg och sund och så mysig att jag bara smälter 🙂 ställer sig gärna med framtassarna på var sida på mina axlar, trycker sig intill och bara myyyyser ❤

   Gilla

%d bloggare gillar detta: