Hur man går från stressmorgon till kvällslugn?

Hela fm hade jag hög puls och ont i magen och det dumma är att jag inte alls behöver vara stressad nu. Däremot i september kommer det bli körigt med två revisionsbesök, en flytt och en bil som ska vara inlämnad i 4 dagar. Istället får jag en hyrbil som såklart inte hundarna får vara i. Det är med flit jag har klämt in flera saker i september och det har sina skäl så det är inte alls synd om mig för att jag får mycket att göra. Problemet är egentligen inte aktiviteterna i sig utan logistiken! Vart ska hundarna vara och när ska jag köra dit? Inte helt lätt!

Jag jobbade sent idag, tog med mig datorn hem och skrev medan Yeti studsade runt med sin tiger-pipis. Sen åkte vi till Västersjön och de stora pojkarna simmade efter boll medan Yeti plaskade i kanten. Där i strandkanten kände jag hur all stress bara rann av mig. Efteråt gick jag barfota på barriga stigar genom tallskogen och skrattade åt hundarna som omväxlande rullade sig i ljungen och lekte med pinnar. Solen var på väg ner och när vi kom tillbaka till bilen låg vattnet alldeles slätt i skenet av solens sista strålar. Underbart! Och, alldeles lugn var jag 🙂

20130819-221234.jpg

20130819-221250.jpg

Publicerat på 19 augusti 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hur man går från stressmorgon till kvällslugn?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: