Sängrokaden

Jag och P har pratat om att köpa nya sängar sen vi flyttade ihop. Det var tre år sedan. Nu var det verkligen på tiden tycker jag!

Den här sommaren var jag hemma i 5 veckor och jag fick helt enkelt nog av att vakna med ont i ryggen. En dag bokade jag helt enkelt ett kundbesök på Sova och när vi klev ut därifrån var vi betydligt fattigare och utan nya sängar. Åtminstone fick vi med oss en lapp som lovade oss nya sängar om 6-8 veckor. Men, ibland har man tur, endast 2,5 veckor efter köpedagen väntade sängarna på oss i Tornby!

Samtidigt hade jag, Ida och Johanna bestämt att vi skulle göra en sängrokad! Johanna skulle ta Idas och jag Johannas. Jag vill nämligen ha en större säng i Jönkan så att P får plats. Just nu har jag en 90-säng där och det är inte särskilt bekvämt att ligga två i den. Det är knappt bekvämt att ligga ensam i den vill jag påstå.

Igår gjorde då vi slag i saken och jag skjutsade 4 sängar kors och tvärs mellan totalt 4 ställen. Det gick faktiskt riktigt smidigt när jag väl hade en plan för logistiken. Resultatet blev bra också – vi har en väldigt mjuk och härlig ny säng här hemma och en bredare säng som väntar på transport till Jönkan. Dessutom fick våra gamla sängar flytta in i ett annat rum som fick bli ett gästrum till. Nu har vi faktiskt bara ett oinrett rum kvar, det ni!

Det här får man nog kalla återvinning på hög nivå ändå trots nyinköpet! En ny säng får man nog unna sig någon gång tänker jag. Den stackars sängen har ju otroliga förväntningar på sig nu, tur att den inte begriper det! Hittills är den iaf fantastiskt skön, det känns dom en omfamning att krypa ner i den 🙂

Publicerat på 24 augusti 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Åh vad skönt att ni redan har era nya sängar! Som du har längtat!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: