Händiga helgen

Det är svårt att hinna allt man vill göra med huset när man bara är hemma på helgerna. Därför blir det ibland lite av ett maraton av saker som blir gjorda. Det är liksom lika bra att köra på när man har ångan uppe!

Vi inledde dagen med staketmålning så nu är 20 av 27 sektioner målade på framsidan! På baksidan är runt 11 sektioner målade så där är det en del kvar. För att inte tala om att staketet ska målas två gånger.. Det gäller att måla ordentligt de dagar vi 1) inte jobbar och 2) det är bra väder.

20130901-192501.jpg

Efter staketmålningen satte jag upp ett par speglar, dels i hallen på ovanvåningen och sen i det andra gästrummet, där våra gamla sängar nu står. Det skulle behövas någon byrå och kanske en fåtölj eller en fin stol där uppe för att göra det lite mysigare. Vi får väl se om vi kommer till nån loppis eller om vi hittar nåt på blocket. När det gäller loppisar så är det väldigt mycket snack och lite verkstad från vår sida 😉

Trapp-projektet påbörjades tidigt i våras med målning och sen har det inte hänt så mycket mer än att vi köpt grejer. Men idag så!

Först en före-bild:

20130901-192718.jpg

Och så en bild i halvtid!

20130901-192833.jpg

Vad som är kvar är att vika in mattan under trappan och nita fast den. Mattan måste ha torkat ordentligt innan och nitar måste köpas, men inom en snar framtid ska den nog vara helt färdig!

Publicerat på 01 september 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

%d bloggare gillar detta: