ÖM

Igår var det Östgötamästerskapen och Monster och jag ställde upp både individuellt och i laget Lantslaget. Individuellt gick det inte alls, 15 fel i hopp och disk i agilityklassen. Mest mitt fel får jag erkänna, jag var inte alls på topp igår. Jag gjorde både fel handlingsval och kände mig svag och yr i huvudet. Värmen kanske? Det blev inte så bra iaf. Monster har gått bra däremot! Han är så härlig att springa med 🙂

Lantslaget kom 3a, tyvärr lyckades vi inte försvara förra årets vinst, men det var bra gjort ändå! Monster och jag diskade oss iofs, men de andra var duktiga! En rivning från vinsten bara 😉

Idag har vi tagit det lugnt. Jag är sliten och trött, behöver göra ingenting. Huset blev städat iaf och hundarna fick bada! Det var Yetis fel, han rullade sig i bajs och då fick alla tre bada av bara farten 🙂 Troll har nästan tappat all päls och ser hemsk ut. Efter badet åkte ännu mer päls av så nu har nästan allt ramlat av. Förhoppningsvis kommer en ny fräsch tjock och blank päls snart annars kommer Troll frysa i vinter!

Publicerat på 15 september 2013, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för ÖM.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: