Love at first sight

Igår efter jobbet åkte vi ett helt häng till en arbetskamrat som är tjänstledig. De har en härlig liten gårdsbutik vid Gränna där de säljer grönsaker, honung och egenproducerad färskost. Dessutom har de självplock av majs!

Vi blev bjudna på en riktigt god pumpakaka och Yeti upptäckte snabbt fördelarna med att hålla sig när 2-åringen Olof som slängde ner hela nävar med kaka, sylt och grädde till den glada valpen. Att Yeti hade grädde på öronen och pumpa i nacken var ju bara bonus 😉 Till sist fick han hela fatet, vilken lycka! Små barn är ju himla trevliga tycker Yeti!

Monster hittade kärleken på annat håll. Den enorma new foundlandstiken Selma tilltalade honom direkt! En sån fin, ståtlig, hårig och alldeles underbar! Jag har nog aldrig sett honom så besatt av en tik förut. Och jag har nog aldrig sett mina hundar se så små ut heller 😉

20130917-065749.jpg

Publicerat på 17 september 2013, i Monster, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Love at first sight.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: