Så många val

Kakel, klinker, mosaik, blandare, kranar, duschmunstycke, handfat, kommod och överskåp, duschväggar, krokar, bänkskiva och skåp – allt detta måste vi ha valt inom någon vecka. Jag har nog inte förrän nu insett på riktigt hur mycket grejer vi måste köpa. Och det allra svåraste, vad ska vi välja? Det var mycket lättare att bestämma att vi ville få ett snyggt badrum än att bestämma exakt HUR det ska se ut.

Nåväl, vi har idag valt vad vi ska på väggar och golv, nu är nästa steg att hitta på blivande möbler i en katalog. Just nu är det faktiskt rätt svårt att föreställa sig hur det kommer att bli, det ser nämligen ut såhär:

20130921-174550.jpg

Oavsett vad vi väljer kommer det att bli tusen gånger snyggare än innan 😉

Publicerat på 21 september 2013, i Husprojektet. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Så många val.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: