Det var som fan, vi vann!

Hej klass 3, här kommer vi! I alla fall i hoppklass, förhoppningsvis dröjer det inte alls så länge tills vi är där i agilityklass också 🙂

Jag och Karin åkte till Strängnäs idag för en strålande tävlingsdag! Dubbla klasser, lagom temperatur och inget regn, som bäddat för en bra tävlingsdag! Vi var lite stressade när vi kom fram, de låg lite före schemat och vi hade kanske inte så stora marginaler. Jag flyttade min start till sist eftersom jag inte hade någon tid att värma upp och sen gick vi in och vann! Jag är riktigt nöjd med loppet, enda missen är på slutet när jag fegkörde för att undvika rivningsrisk vid ett bakombyte på slutet. Bäst tid i klassen, woho! Där satt den tredje pinnen i hopptvåan! Jag gillade verkligen banan när jag gick den och även när jag körde den. Den kändes kanske mer som klass 1, men var flytig och trevlig.

Nästa lopp var agility A. Vi fick en femma vardera på Aet och gungan. Aets kf missade jag att han inte tog men Veronica hade säkert rätt. Gungan tar Monster för snabbt och ibland hinner den inte ner. Vi hade även ett litet missförstånd på en tunnel, men trots det så kändes loppet riktigt trevligt!

Hopp 2B var nästa och där bromsade jag in för kraftigt vid ett hinder och Monster stannade nästan till, hoppade men rev. I övrigt nolla  och snabbaste tid i klassen trots ett par stora svängar, framför allt innan slalom.

Sist ut var agility 2B och där trodde jag faktiskt att jag var nolla när jag gick i mål. Det är ju lite surt att sen få reda på att man har fått en femma på uppfarten på balansen. Riktigt surt faktiskt. Men loppet var härligt. En ful sväng men annars är jag så himla nöjd! Särskilt hur han löser staketet innan slalom trots att jag inte alls var vart jag hade tänkt. Han räddade mig! Det ni! Snabbast tid hade vi också och vi kom 4a.

Idag blev agility riktigt rolig igen! Har haft lite av en dipp, egentligen när det gäller det mesta. Det har varit en tung månad, men idag har jag haft väldigt roligt! Monster har känts fantastisk och vi har varit ett team! Underbart!

Publicerat på 22 september 2013, i Agility, Film, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Woho! Ni är så grymma! En sjukt bra tävlingsdag! Grattis igen till klass3!

    Gilla

  2. Så himla kul!! 😀
    Jag är sååå glad över att jag ska få en alldeles egen bc, har så svårt att tro att det är sant… 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: