En vacker morgon och en släng av hudproblem

Igår morse, solen lyste i ögonen, fukt och spindelväv i gräset. Hösten från sin allra bästa sida.

20130922-073733.jpg

Tre vackra killar 🙂

20130922-073818.jpg

Tyvärr har Troll fått nån sorts hudproblem. Jag upptäckte i fredags att hade skorpor i huden. Det ser ut som fästingbett men det är det inte. Chansen att han skulle haft ca 20 fästingar utan att jag skulle ha märkt det finns ju inte. Men det ser ut ungefär så, en liten punkt som vätskar sig så att det blir en hård skorpa. Han har kliar sig på svansen och fukteksemet på bakre låret har kommit tillbaka, om det nu är fukteksem. Jag har baddat med alsolsprit, men det hjälper inte. Frågan är om jag ska avvakta eller gå till veterinären.. Får se vad som händer de närmsta dagarna. Han har ju aldrig haft hudproblem innan och han har inte bytt foder. Ett stort mysterium..

Publicerat på 22 september 2013, i Foto, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En vacker morgon och en släng av hudproblem.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: