Klubbmästare x 2!

KM i agility idag och Troll ställde upp o seniorklassen och Monster i öppen klass! Seniorklassen var på samma bana som öppen men med lägre hinder. Det var det sammanlagda resultatet från en hoppklass och en agilityklass som räknades och banorna var på ungefär klass 2-nivå.

Troll var så duktig trots att han inte tränat på länge! Vi fick lite fel men tog oss runt både hopp- och agilityklassen och det var vi de enda som gjorde så Troll blev klubbmästare! Det var så roligt att köra Troll, han är så himla söt och glad 🙂

20131005-160047.jpg

I öppenklassen gick Monster ur slalom i agilityklassen men i övrigt gick han riktigt bra. Lite tajtare svängar hade ju varit önskvärt om man ska vara petig 😉 I hoppklassen rasade flera bommar och jag blev lite irriterad. Men vi fick inte till linjerna ordentligt och då rasar bommarna. Vi var de enda som kom runt båda loppen i öppenklassen också så även Monster blev klubbmästare!

20131005-160443.jpg

Publicerat på 05 oktober 2013, i Agility, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Heja Hedvig! Grattis!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: