Flytt #3

Mm man kan tycka att det borde räcka med en flytt per år faktiskt. Max två. Absolut inte tre. Men i jakten på ett billigare och bättre boende så fick det bli så. Såhär i efterhand så känns det ändå bra, den här lägenheten är en vinnare! Inte bara är den billigare och ligger i en mysigare stadsdel närmare restauranger, matafffärer och centrum utan dessutom känns hyresvärden väldigt mycket bättre. Willhem har bara varit besvärliga och ställt till besvär, dels när jag försökte byta lägenhet och de satt och pratade skit med andra hyresvärdar om att jag hade hundar och dels att de inte åtgärdat problem/ inte tagit det på allvar när jag felanmält något. Som att det skämtades bort att vattnet blev iskallt flera gånger när jag duschade. Och att jag skulle peta med en pinne i handfatet för att vattnet rann långsamt.

Nåväl, såna detaljer gör det ju bara trevligare att flytta till en nyrenoverad lägenhet med en hyresvärd som är i full färd med att byta dörrar till lägenheterna och som på eget bevåg tätar ett fönster när de ändå var inne för att fixa en lucka som inte riktigt sitter bra. Dessutom är lägenheten faktiskt riktigt mysig! Den här är absolut en keeper och planen är att jag inte ska flytta mer så länge jag har jobbet i Jönköping.

20131009-200020.jpg
Hall och sovalkov! Toa och förråd till höger.

20131009-200137.jpg
Rummet och matplats!

20131009-200225.jpg
Kokvrå med ny kyl/frys, ny spis, nya bänkar, diskbänk, skåp och kakel. Mycket trevligt 🙂 Just nu saknas skåpslucka under diskbänken, men det fixas förhoppningsvis på fredag.

Liten är den ju, men vi bor å andra sidan bara här i max 3 nätter/vecka så det ska nog gå bra ändå!

Publicerat på 09 oktober 2013, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Flytt #3.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: