Fler hinder i parken!

LHU hade aktion på lite gamla hinder och jag vann budgivningen på några hinder! Fyra hopphinder, en platt tunnel, ett däck och ett A-hinder skulle flytta hit och idag lånade vi en hästtransport för att hämta dem. Tyvärr gick inte A-hindret och däcket in och jag får nog erkänna mig besegrad av Aet. Det är så klumpigt att jag är tveksam över om det går att få in i ett släp oavsett storlek.. Däcket däremot, det går nog in i ett släp som bara är något större!

Hopphindren står nu hos pappa för lite svetsning! Alla 12 sitter nämligen ihop nertill och saknar dessutom infångare. Om man skär av dem nertill, vänder dem och svetsar fast en stav på diagonalen så får man plötsligt ett regelmässigt hinder! Åtminstone är det så jag tänker mig det hela. Med pappas hjälp och lite svetsande borde det gå bra!

När det är klart har jag en komplett hoppbana med 12 hinder, däck, långhopp, slalom, platt tunnel och två långa tunnlar. Med någon mer tunnel så blir det tipptopp!

Publicerat på 13 oktober 2013, i Agility. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Fler hinder i parken!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: