Ready for the darkness

Lagom till tidsomställningen till vintertid köpte jag mig en ny jacka på Hööks för väldigt lite pengar. Ett par damasker från Hurtta och succén var given! Nu kan jag gå säkert på landsvägarna i höst och vinter! Mer stylish än såhär blir man inte 😉

20131027-184740.jpg

Jyckarna har förstås också reflexer, selar från Hurtta, blinkande LED-halsband och smålampor från Biltema. Jag har en bild på dem med, en sån fin bild att jag nästan rodnar 😉

20131027-185003.jpg

Vi har rustat oss för vintern på andra sätt också här. Vi har bytt lampor i ytterbelysningen och vi har försökt hitta strömbrytare för alla lampor. Med varierande resultat ska sägas, en lampa går inte att stänga av och ett par andra sitter på vedboden med en för kort sladd dragen mot garaget. Undrar om de lamporna någonsin lyst?

Klängväxten är också nerhuggen efter bästa förmåga på bekostnad av en lamplykta som visst dog lite och agilityhindren är instoppade i stallet. Paddocken är som en sandig sjö och det är helt enkelt inte realistiskt att träna där längre.

Vi har tätat fönstren också och har beställt en offert för att installera en insats i den öppna spisen i vardagsrummet. Allt för att få en lite drägligare innetemperatur i vinter!

Badrummet går framåt men kommer absolut inte vara färdig på onsdag. Nästa onsdag kanske? Eller innan vintern? Snyggt blir det iaf tror jag, och dessutom varmt golv och en mycket bättre groventré!

20131027-190004.jpg
Groventré!

20131027-190041.jpg
En del av badrummet!

Publicerat på 27 oktober 2013, i Husprojektet, Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Schnyggt! Reflexer är grejen – jag ska försöka hitta några bra reflexer till mig, för nu syns hundarna hur bra som helst med lampor och västar medan matte smyger runt helt osynlig.

    Gilla

  2. Grymt snyggt golv i groventrén! Vi står lite i valet och kvalet just nu, men det här va ju inspirerande 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: