Hinder på g

Jag har skaffat mig 12 hopphinder i år, alla är av den typen som sitter ihop undertill utan infångade. Att det saknas infångare märks framför allt när Monster ska hoppa hinder bakifrån. Dessutom känns det som att han inte tar hindren på allvar när de gör ett så klent intryck – vi har helt enkelt ett massivt problem med rivningar på hemmaplan! Vid hopp bakifrån tror jag att vi har en rivningsfrekvens på över 80 %.

Ända sen jag köpte hindren har jag haft en tanke på att såga isär dem nertill och svetsa om dem till regelmässiga hinder med infångare. Igår pallrade jag mig iväg till Mjölby Handelsstål och köpte 24 meter 20×20 mm fyrkantsstål och idag började pappa och jag bygga om hindren!

20131102-193841.jpg
Pappa sågar isär hinder med vinkelslip

Tre hinderstöd hann bli färdiga innan jag var tvungen att åka. De blir riktigt bra tycker jag!

20131102-194229.jpg
Det allra första färdiga hinderstödet!

Det mesta är uppsågat nu och en dags arbete till räcker nog för att få det klart!

Publicerat på 02 november 2013, i Agility. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hinder på g.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: