På konferens i Berlin

Jag och några kollegor är på konferens i Berlin. Det är väldigt trevligt och vi lär oss mycket. Framför allt lär vi oss otroligt mycket av att prata med deltagarna från andra länder. Vi har pratat med polacker, skottar, irländare, walesare, tyskar, danskar och finnar. Förutom att öva på engelskan så är det otroligt lärorikt att få höra om problem och lösningar från andra länder.

Tyvärr finns det inte så mycket tid över för turistande, men lite hinner man ju se på promenaden mellan hotellet, konferensen och restauranger!

20131107-122015.jpg

20131107-122036.jpg

Igår sprang vi på ett gäng poliser som ville att vi skulle välja en annan väg eftersom det fanns en väska. Bombhot är ju lite läskigt, särskilt som det är nära hotellet, men som tur var hörde vi inte någon smäll.

Inatt kommer jag hem och imorgon ska hundarna hämtas hos pappa! De stora killarna vill säga, Yeti är hos snälla tant Karin och lektanten Nanny idag och hos P ikväll 🙂

Publicerat på 07 november 2013, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för På konferens i Berlin.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: