Eländiga tandjävel och en sorgens dag för Troll

Trollis mamma Fame har vandrat över Regnbågsbron och skuttar nu bland får och agilityhinder på gröna ängar långt långt borta. Fame är mamma, mormor och mormorsmor till en massa fina hundar som förutom att vara väldigt trevliga även har utmärkt sig i både svenska och internationella sammanhang. Fame var en himla trevlig hund, en riktig pärla.. Det var med tårar i ögonen jag läste att hon fått somna in i morse.

Fina Fame <3

Fina Fame ❤

Bilden kommer från Evas blogg.

Förutom att Trolls fina mamma har dött så har vi varit hos tandläkaren. Det skulle bara vara ett återbesök så jag gav Troll frukost i morse utan närmare eftertanke. Väl på plats så sa tandläkaren nästan direkt att vi måste dra tanden eftersom Troll fortfarande är svullen under ögat trots 3 antibiotikabehandlingar, varav den sista har pågått i 13 dagar med stark dos. Det är ju inte hållbart när det fortfarande finns en infektion bakom tanden som förmodligen kommer att blossa upp så fort vi slutar med antibiotikan. Tyvärr så gick det ju inte att göra idag eftersom Troll hade fått frukost… Jag har verkligen bannat mig själv för det där, jädra skit! Det hade kunnat vara över nu, men istället måste jag åka tillbaka. Inte kan vi vänta så länge heller så på måndag morgon får jag åka till Söderköping innan jag åker till Jönköping… Enda fördelen är att det blir sovmorgon och jag slipper gå upp kl 5. Den här tanden har ställt till med en hel del elände nu så det kommer faktiskt bli skönt att bli av med den. Det kommer förstås kosta ännu mer pengar och dessutom missar jag möten på måndag, men vad gör man inte för gulle-Troll? Bara att betala och se glad ut och hoppas att eländet kan vara slut nu..

Publicerat på 22 november 2013, i Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Eländiga tandjävel och en sorgens dag för Troll.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: