Vilken skitnatt!

Jag har tänkt att skriva ett inlägg om att Monsters mage har varit så fin sen vi började med färskfoder för 3-4 månader sen men se, det hann jag inte. Igår var vi på fest på kvällen och hundarna var ensamma hemma. När vi kom hem var hundarna lätt hysteriska och Monster trampade med framtassarna och var vild i blicken. Jaha, diarré… När jag kom in efter promenaden upptäckte jag dessutom att mattan i kontoret var nerbajsad. Som tur är tog han en matta som går att tvätta så det kunde varit värre. Men det gör ont i mattehjärtat att han har haft så ont i magen att han var tvungen att sätta sig inomhus. Det har aldrig hänt tidigare..

Pascal var ute med honom inatt och dessutom väckte Monster mig vid 4. Ändå hittade jag en hög på golvet på övervåningen så någon gång har han inte lyckats väcka mig. Han är fortfarande dålig nu på förmiddagen så det är ingen lindrig omgång han har åkt på 😦 Förstås stannade vi hemma från tävlingen i Karlskoga som vi egentligen skulle åka på.

Jädra skit, jag trodde att vi skulle slippa sånt här nu.. 😦

Utöver att Monster är dålig så var även Troll ämlig och mådde dåligt i morse. Det verkar ha lugnat ner sig nu, men i morse skakade han, slickade sig om munnen och visade alla tecken på ont i magen. Ingen frukost för honom heller, men han kommer nog kunna få lunch iaf.. Yeti är den enda i hundflocken som är helt stabil idag..

Publicerat på 24 november 2013, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vilken skitnatt!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: