Systuga

Pappa ville låna min symaskin och plötsligt hade jag lite press på mig att sy de grejer jag hade planerat. Först ut var dragkedjan i en jacka. Jag misslyckades kapitalt med att få båda sidorna att stämma, den ena kragen hamnade flera cm lägre än den andra! Det blev till att sprätta och göra om, och denna gång blev det mycket bättre.

Samtidigt som min addpocket stals i somras försvann även 8 st viktmanchetter. I helgen blev det äntligen av att sy nya till både Troll och Monster. Röda till Troll, blå till Monster 🙂

20131125-084704.jpg

Yeti har fått ett nytt halsband i makramè också! Han har haft ett enkelradigt, men nu har han faktiskt växt ur det. Jag gjorde ett i två nyanser av grönt, det blev riktigt snyggt tycker jag!

20131125-085215.jpg

Publicerat på 25 november 2013, i Syprojekt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Snyggt, det kanske är nästa projekt jag ska ta mig an, efter de 100 pannbanden? Viktmanschetter!

    Gilla

  2. Tjusigt! Halsbandet blev sjukt snyggt ju!

    Gilla

  3. Snyggt! Du är duktig!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: