Älskade Troll 10 år

En dag för sent skriver jag detta, för Trolleboll och alla hans syskon fyllde 10 år igår! Troll fick extra pussar men eftersom Monster är dålig i magen så fick inte Troll heller något extra gott. Fast han älskar ju sin mat och sitt färskfoder så jag tror faktiskt att det är svårt att slå det 🙂 Dessutom har han ju sår i munnen och det är lite olämpligt att gnaga på vad som helst.

Att Troll är hela 10 år känns lite overkligt. Han har följt med mig i vått och torrt, och bott i massor av olika lägenheter och hus. Han har hängt med när jag pluggade och hängt med på jobbet och han har hängt med i hela livet. Tanken att han en dag inte ska finnas här känns outhärdlig!

Just idag är han skapligt frisk, svullen under ögat men i övrigt väldigt pigg och glad och han inledde sin födelsedag genom att glatt jaga Yeti i full galopp genom Rocksjöparken 🙂

Liten_IMG_1671

Vackra Troll från i somras

Älskade Trolleboll, vad glad jag är att just du fick flytta till mig ❤

Publicerat på 28 november 2013, i Födelsedag. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Grattis i efterskott Troll!!!

    Gilla

  2. så fin bild!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: