8-månaders Yetski!

Stor pojke börjar han bli nu, Yeti Yetski! 18,4 kg förra helgen och vet ni, han har börjat lyfta på benet! I måndags, på lunchpromenaden, stod han plötsligt och balanserade på tre ben! Det roliga är att Yetis brorsa Yuzz började lyfta på benet SAMMA dag och till och med samma tid, dvs på lunchpromenaden! Är det inte sjukt synkroniserat så säg?

Yeti fick en present av matte som inte riktigt har anlänt än, men ett vuxenhetsbetyg det också! Ett alldeles eget täcke minsann 🙂 Grönt såklart och inte så dyrt och det är bra till en hund som tuggade sönder sin nya Hurttasele snabbare än blixten..

20131204-182719.jpg
Ett täcke är skönt i kalla ridhus och bilar!

Annars har Yeti firat sin dag genom att busa med leksakerna som vi fick av Åsa i lördags. De får sätta livet till, en efter en… 😉

20131204-182906.jpg
Kolla på fåglar är kul

20131204-182953.jpg
En sån stilig kille!

Publicerat på 04 december 2013, i Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. haha, vissa av de där leksakerna hade överlevt tio år hemma hos oss!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: