Hälsan tiger still. Eller inte.

Ok, Troll mår bra. Vi kan börja där, att Trolls kind har sakta börjat återfå sin gamla vanliga form. Det är väldigt skönt.

Att Yeti var lös i magen igår morse var däremot inte så kul. Såklart blev han dålig när han skulle på kurs. När annars liksom? Jag tyckte inte att det var så farligt så vi åkte på kursen ändå. Han hade ändå förmodligen bara ätit nåt äckligt. Han stoppar ju i sig allt han lyckas nosa sig till. Men hade jag vetat vad Pascal sen hittade, att Yeti hade bajsat ner hela vardagsrummet, då hade vi stannat hemma…

Som tur är blev Yeti bättre under dagen och efter lunch hade magen lugnat sig helt. Idag är han faktiskt helt bra!

Monster har blivit bra i sin mage och äter nu mat som vanligt. Dock är han smal och hungrig. Så hungrig så att han stjäl kattmat och annat när han får tillfälle. Idag var ett sådant tillfälle. 8 ojästa lussekatter hamnade i Monsters mage i ett obevakat ögonblick och jag dog av oro. Jag ringde Valla men de sa att han inte kommer att dö. Däremot kommer han att bli full, gasig och få ont i magen. Mycket möjligt är det att han kommer att bli dålig i magen om han är känsligt. Alltså, ja.. Så det känns jättekul det här. Hoppas hoppas att han inte blir jättedålig nu…

Snälla tomten, friska hundar resten sv mitt liv, det är allt jag önskar mig!

Publicerat på 08 december 2013, i Monster, Yeti. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hälsan tiger still. Eller inte..

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: