Fyllehunden

Ja det här var ju ett litet fylleäventyr. Igår, efter att Monster ätit upp 8 ojästa lussebullar, svällde hela magen upp och Monster började rapa stora jästrapar. Ett och annat knorr hördes och jag gick ut på en massa små promenader men inget kom ut förutom luft. Lagom tills vi skulle sova började Monster vingla och se lite matt ut.

20131209-194449.jpg
Här ligger jag och jäser

I morse var Monster jättevinglig! Väl i Jönkan fick han gå lite lös och han bara skuttade runt i full fart! När jag ropade kom han, men han stannade antingen någon meter bakom mig eller sprang in mins ben! Allmänt märklig var han, glad men konstig! Förmodligen precis som de uppfattar oss efter några glas vin 😉

Nu luktar han gammal fylla, men är pigg, glad och bra i magen fortfarande! Peppar peppar, hoppas det håller!

Måste lägga upp Johannas bitstrip på oss idag! Så rolig, jag höll på att dö av skratt 😀

20131209-195521.jpg

Publicerat på 09 december 2013, i Monster. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Fyllehunden.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: