Måluppfyllelse 2013

Hedvig

Drömmål: Ett jobb i Linköping där jag kan ha med hundarna! Hm, jag har lite svårt att ha vilda drömmar just nu. En dröm, att få uppleva nästa sommar med egen trädgård, är ju på väg att gå i uppfyllelse!

Realistiskt mål: Jag får nog upprepa målet från 2012 här, att ha balans i livet. Förhoppningsvis kan jag få bättre balans genom att jobba hemifrån en dag per vecka. Att bygga hinder för att kunna träna hemma underlättar ju också. Att njuta av livet i hus och med trädgård är mitt primära mål! Och att skaffa en valp :)

Hur gick det? Jag jobbar fortfarande i Jönköping, men har hittat en mindre och bättre lägenhet där jag trivs riktigt bra! Drömmen, att tillbringa sommaren i vår egna trädgård, gick i uppfyllelse! I hela fem veckor njöt jag av varje ögonblick! Balans i livet är svårt och under våren var jag bitvis rejält utarbetad. Nu är det bättre och utsikterna på jobbet är att det fortsätter att vara bra!

Jag har byggt en del hinder och köpt en del andra och har idag en komplett hoppbana. Just nu pågår projektet att göra om mina hopphinder så att de blir regelmässiga och det kan förhoppningsvis bli klart under julledigheten! Och en valp kom ju såklart! Underbara lilla Yeti flyttade hem till oss på midsommardagen 😀

20130709-094802.jpg

Troll

Drömmål: Att vara så pigg att vi kanske kan starta något lopp i sommar!

Realistiskt mål: Att hålla Trollis i form så att han kan fortsätta hänga med och träna på låg höjd och valla kortare stunder! Att hålla hans aktivitetsnivå på en lagom nivå så att han behåller sin form och mår bra!

Hur gick det? Troll har mått relativt bra under året. Han har ätit canidryl i perioder, men har kunnat äta halv dos större delen av tiden. Han har kunnat hänga med, gå lös, träna agility på låg höjd och valla kortare stunder. Den enda starten Troll gjorde var i KM och då vann han! Under hösten har Troll haft mycket problem med en tand och det slutade med att tanden fick dras ut. Nu har det läkt, det ser fint ut och svullnaden har lagt sig.

DSC_0235

Monster

Drömmål: Att börja konkurrera i klass 3 när vi klättrat dit! Att kraftigt öka vår procent nollade lopp! Att starta IK1 i vallning framåt hösten!

Realistiskt mål: Att ta oss upp till klass 3. Att öka antalet nollade lopp ordentligt! Minst fördubbla dem! Att få till våra svängar och att bli ett bättre team på banan. Att valla och träna inför IK1!

Hur gick det? Vi har tagit oss upp till hoppklass 3 men har inte startat där än. Vi har två pinnar kvar i agilityklass 2. Det har väl inte inte riktigt gått som planerat med pinnarna, men många lopp har vi gjort som har varit så nära! Som ett uppfartsfel från vinst.. Men that’s life.. Vi har inte fördubblat våra nollade lopp i år, endast 7 % nollar har vi på totalt 56 lopp. Däremot har vi många 5-felslopp, hela 23 % jämfört med förra årets 11 %. Det är alltså en fördubbling av antalet 5-felslopp och det är väl framför allt dem vi kan hoppas på att slipa till nollor under nästa år.

Vad gäller vallningen så är det lite av en utmaning att få till tillräckligt många pass i veckopendlingslivet och det är först mot hösten som vi har kommit igång. Men det vi har vallat har gått riktigt bra 🙂

20121029-133515.jpg

Yeti

Med Yeti har jag inte haft några mål i år mer än att han ska växa upp och bli en trevlig och träningsbar hund. Vi är på god väg tycker jag 🙂 Yeti är en väldigt trevlig hund och han är riktigt rolig att jobba med, både på marken och i vallningen!

20130622-195348.jpg

 

Publicerat på 15 december 2013, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Måluppfyllelse 2013.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: