Adventshoppet

Ärligt talat var det väldigt nära att jag inte åkte på Adventshoppet. Vi var på Bilbo på dagen och när vi kom hem var det tusen saker att göra innan jag skulle åka iväg lite efter 18. På söndagar är jag seg, det är alltid lite förberedelser innan jag ska åka till Jönkan på måndag morgon och soffan lockar..

Men jag tog alla tre hundarna med mig och åkte. Och tur är väl det 🙂

Yetski var med för att miljötränas och han skötte sig faktiskt ypperligt. Visst stressade han lite på hundarna på planen och visst ville han hälsa på alla människor, men han lugnade ner sig efter en stund och blev kontaktbar igen. Dessutom var han trevlig hela tiden, inga utfall mot läskiga hundar utan en schysst och glad attityd. En sån duktig kille!

Första klassen ut för Monster var hoppklass och banan var väldigt snabb. Monster var extremt laddad och jag var inte alls säker på att han skulle stanna i starten, men se det gjorde han! Sen var vi iväg och det var otroligt roligt! Det gick riktigt riktigt bra och hade nog kunna gå hur bra som helst om inte jag hade varit lite för snabb åt sidan innan Monster låst sig på en tunnel så han följde med mig och hamnade i fel tunnelingång.. Men känslan när vi kom i mål, känslan… 🙂

Agilityklassen hade en start som jag inte gillar där man måste göra ett byte rätt snabbt och jag lyckas aldrig få till dem. Ett tecken på att vi borde träna mer på dem kanske… Vi fick en rivning på andra hindret, ett klockrent stopp på balansen och en rivning på hindret efter. Jag minns väldigt väl att jag inte alls såg rivningen och det visar tydligt att anledningen till att Monster rev var för att jag inte tittade på honom. Tendensen att riva ökar mycket om jag i tanken är längre fram i banan.. Resten gick riktigt bra och till och med gungan satt bra trots agilityvilan!

https://www.youtube.com/watch?v=BzTYHn92QTk

Efteråt kände jag mig så himla glad! Glädjen som lyste ur Monsters ögon gick inte att ta fel och vi var ett sådant team på banan! Jag, som har känt mig lite less på agilityn, fick en riktig nytändning! Underbart roligt var det!

Älskade hund, du betyder så mycket för mig att det inte finns ord att beskriva det ❤

Liten_IMG_1651

 

Publicerat på 17 december 2013, i Agility, Monster, Tävla. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Adventshoppet.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: