Back in business

Stor ångest och vånda innan tisdag denna vecka. Inte så mycket för att börja jobba som för att åka hemifrån. Jag älskar att hänga i huset, att bo hemma på riktigt. Jag vill bo där jämt! Men det är en kort första vecka och snart är jag hemma igen 🙂

Detta att bo på två ställen leder mest till oordning överallt, jag är högst omotiverad att städa i Jönkan och nästan för motiverad att städa hemma. Inga kläder är där jag vill och den där jackan som jag hade tänkt ha, den var visst i en annan stad. Dubbel uppsättning av allt funkar till viss del, men en del grejer måste ändå flytta fram och tillbaka.

Hundarna verkar snabbt ha acklimatiserat sig till stadslivet igen. Till och med Yeti, som ju brukar ha lite svårt med att inte få hoppa och hälsa på alla människor eller att låta bli att skälla på alla hundar, har uppfört sig! Han har faktiskt betett sig bättre än väntat och våra hundmötet går mycket bättre! Så himla skönt 🙂 Perfekt är det ännu inte, men det är under kontroll. Jag tror faktiskt att han börjar bli lite mer av en mogen hund! Nu lyfter han på benet nästan jämt och det är bara vid väldigt kissnödighet och brist på något att kissa mot som han står som en bebis. Kampen är också lite bättre vid pressade situationer även om det ännu inte funkar alltid. Men det kommer!

Innan vi tutade söderut i tisdags så målade jag mina nysvetsade hinder! Jag hade inte tänkt att måla dem, men eftersom stål rostar och zinksprayen inte alls hade den täckande effekten som jag hade tänkt utan repades vid kontakt med andra hinder så var det helt enkelt nödvändigt. Hindren blev blå, jag har iaf för mig att det är en färg som är tydlig för hundar. Det är några hinderstöd kvar, men snart så! De blir så fina så 🙂

bild (11)

Publicerat på 09 januari 2014, i Agility, Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad härligt att läsa att hundmötena lossnar! Promenaderna blir ju så mkt behagligare då! 🙂

    Och hindren blev riktigt tjusiga! Bra jobbat 🙂

    Städa – är det ändå nån idé när det är sånt här tråkigt väder, ser ju likadant ute efter en kvart med lortiga hundar ändå 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: