Kallt ute och varmt inne!

Alltså jag älskar vår Keddy! Vi fick inte i närheten av samma goa värme förra vintern. Nu värmer hela spisen långt in på eftermiddagen om vi eldat kvällen innan och vardagsrummet är varmt hela dagen! Mysigt är det dessutom med en sprakande eld 🙂

20140112-205338.jpg

Jag tycker att det är riktigt mysigt med snön som kom idag! Hundarna rullar sig i snön och är alldeles rena när vi kommer in 🙂 Jag gick en timme med hundarna förut och månen lyste upp snön. Kallt mot kinderna men riktigt härligt! Nackdelen är snöig och frusen bil och att färgen på mina hinder torkar mycket långsammare. Men här hemma har vi dubbelgarage och osnöiga bilar på morgonen om en har orkat köra in dem iaf. En annan nackdel är att det blir svårare att valla. Möjligtvis går det om det inte blir mer snö än såhär, vi får se hur det ser ut nästa helg. Annars sätter agilityträningen igång nästa helg så vintervilan är nu officiellt över! Det ska bli skoj att komma igång igen!

Jag har haft besvär med ischias i förra veckan och i fredags kunde jag inte ens gå. Förmodligen kommer det av slipandet av hindren. Jag stod framåtlutad i flera timmar och hade känningar efteråt. I veckan blev det bara värre! Jag efterlyste en mirakelkur på fejjan och fick faktiskt en! Jag lånade en novafon och den tillsammans med lite massage gjorde att jag kände mig helt mör, som ett enda stod blåmärke på ena skinkan. Underbart nog var den där riktiga smärtan borta redan dagen efter och idag är det helt borta! Så härligt att kunna gå normalt igen, det är klart underskattat när man är frisk 🙂

Publicerat på 12 januari 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Kallt ute och varmt inne!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: