Nya investeringar

Allt sedan sängbytet i höstas har jag fått ont i ryggen när jag sovit i Jönkan. Nu har jag tröttnat och köpt en ny bäddmadrass! En Sultan Tafjord fick det bli och jag hoppas att det blir kalas. Jag har bara sovit en natt i den ännu men det verkar lovande! Jag läste på nätet innan om att madrassen kunde lukta kemikalier när den är ny och därför har jag försökt köpa begagnat. Men inget har dykt upp och tålamodet tog slut. Jag har vädrat madrassen i tre dagar och tvättat fodralet och lukten har faktiskt nästan helt försvunnit.

Nästa investering var en ny telefon. Egentligen investerade jag inte mer än min tid eftersom jag hade tänkt felanmäla att batteriet var dåligt, det gick inte att prata i den utan högtalartelefon eller handsfree och hemknappen började bli dålig. Istället fick jag en ny telefon! Gött det, jag var iaf nöjd när jag gick ut från Telia 🙂

Jag cyklar till jobbet i ur och skur och de senaste dagarnas kyla har gjort vägarna minst sagt otäcka. Slirigt och spårig is är ingen höjdare att cykla på, men jag tycker det tar för lång tid att gå hem på lunchen. Jag har länge tänkt att köpa en hjälm men det har helt enkelt inte blivit av. Den senaste tiden har jag hört om flera olyckor och tillsammans med halkan fick det helt enkelt vara nog! Team Sportia ligger lägligt nog på vägen hem och har dessutom rea! Ett snabbt besök senare fick en hjälm följa med mig hem 🙂

20140114-212709.jpg

En sista sak för kvällen, jag får reklam varje vecka trots en lapp på brevlådan. Jag har mailat Svensk direktreklam och anmält det till DM-nämnden. Hittills har det inte gett något resultat och jag är inne på att testa en ny metod. Vad tror ni om den här?

20140114-213023.jpg

Värt ett försök iaf 😉

Publicerat på 14 januari 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Haha Hedvig! Du är för underbar! Du får rapportera om det fungerar!

    Gilla

  2. Också haft grymma rygg/nackproblem utifrån sängbyte. Köpte en bäddmadrass för ca 2000 pix men jag är fortfarande inte så impad. Jäkla gissel :/
    IKEA har dessvärre inte kvar den typ jag alltid sovit på tidigare..

    Gilla

%d bloggare gillar detta: