Om vi skriker tillräckligt högt så hörs vi!

Justitieminister Beatrice Ask vill utreda våldtäktsbrott på nytt. Hon säger:

Vad jag är ute efter är att inte allt tryck ska ligga på offret. Det handlar även om vårdslöshet och oaktsamhet från gärningspersonens sida.

BRA säger jag! Det här visar att vi kan påverka! Demonstrationer, artiklar och enskilda personers bloggar, tillsammans skapar vi debatt!

Mitt inlägg Det handlar inte om rosa kläder har nu visats 17 783 gånger sen i fredags och igår hade bloggen av 5 344 unika besökare! I vanliga fall har min nördiga hundblogg ungefär 100 besökare per dag. Roligt tycker jag, men undrar samtidigt hur jag ska kunna gå tillbaka till träningsbloggandet och hundnörderiet?

Flera debattartiklar har publicerats de senaste dagarna. Ska du välja att läsa en så tycker jag att du ska ta den här. Och här finns en chatt med Madeleine Leijonhufvud, professor emerita i straffrätt, mycket intressant!

Nu undrar sambon om jag inte ska skriva något positivt snart. Och visst, självklart händer det positiva saker i mitt liv. Och ja, jag ska skriva om dem. Typ imorgon tror jag, eller ganska snart iaf 🙂

Publicerat på 29 januari 2014, i Debatt, Hon, han, hen. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Bara att starta ytterligare en blogg…

    Gilla

    • Ja.. eller jag vet inte. Inlägget har blivit helt viralt och har visats mer än 36 000 ggr. Nu skriver ju folk mindre trevliga saker också och tycker att de har rättigheter att skriva och att jag har skyldigheter att lägga ut deras kommentarer och att svara. Det är sådär kul. Tycker nog det var betydligt trevligare när jag kände nästan alla som var på bloggen..

      Gilla

%d bloggare gillar detta: