Viralt inlägg kräver nya åtgärder

Nu är antalet visningar för mitt inlägg som inte handlar om rosa kläder uppe över 46 000. En kan väl säga att det har blivit viralt. Det är otroligt roligt att så många läst det och tycker att det är bra, men det är inte bara positivt för min egen del. Eftersom jag skriver för en betydligt mindre publik och inte alls har varit beredd på denna storm av människor så har jag satt lösenord på en hel del sidor och inlägg. De allra flesta människor som tittar in är trevliga, de gillar inlägget och skriver en gullig kommentar eller kikar in och piper ut igen obemärkt, men även slemmiga kräk hittar ju tyvärr hit och blir arga för att jag inte ocensurerat publicerar antifeminstiska eller otrevliga kommentarer. Märkligt, jag undrar hur de tänker, de där männen (för det är enbart män) som läser mitt inlägg, skriver något argt och otrevligt och sen är upprörda över att jag inte publicerar? Varför tror de att de ska få göra sin röst hörd i min hundnördiga blogg med vegetariska och feministiska inslag?

Det här är MIN blogg, min domän som JAG betalar pengar för, MITT ställe på nätet där JAG skriver det JAG vill. Det är MIN RÄTT att bestämma vem som får synas på MIN blogg. Om någon har problem med det så kunde jag faktiskt inte bry mig mindre. MEN eftersom jag tycker att det är otrevligt att få otrevliga kommentarer och eftersom de  kommer i något snabbare takt för varje dag så har jag helt enkelt blockat möjligheten att kommentera. Det tråkiga är att jag då även hindrar trevliga kommentarer, men det kan jag leva med.

Om ni därute vill ha lösen till mina inlägg så får ni gärna höra av er om ni är säkra på att jag vet vem ni är. I så fall vet ni också hur ni ska kontakta mig 😉

Publicerat på 31 januari 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Bra rutet!! Både om kvinnokroppen och om din rätt till din blogg!

    Gilla

  2. Jag känner igen mig mycket i det du skriver. Hellre några hundra trogna läsare som gillar bloggen än flera tusen som kan ha djävulskap på gång!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: