Ett mer normalt inlägg

Ja alltså jag känner mig inte helt bekväm med att en hel massa människor läser om vad jag pysslar med varje dag så nu får det vara så här. Återvunnen frihet känns det som 😛 Ja jag kanske är lite töntig, men jag tycker att det är lite obehagligt eftersom jag ibland är ganska personlig i bloggen och jag har aldrig tänkt att det jag har skrivit skulle läsas av så många.

Vad har vi pysslat med då?

Tja, i lördags tränade vi agility en sväng. Det gick inte lysande och jag var inte den bästa handlern. Det är svårt med vinterträning tycker jag. Det blir så sällan och nu är vi lite rostiga. Jag vill kunna träna oftare än en gång i veckan, framför allt som vi har lite starter nu framöver 🙂 Det ska bli skoj, men det finns nog en viss risk för disk med den här träningsfrekvensen 😛

I söndags trotsade vi snön och vallade en sväng! Hundarna har vilat från vallningen sen julledigheten, ett par-tre veckor kanske. Monster ska helt klart valla oftare för att gå riktigt bra, medan Yeti verkligen har utnyttjat vallvilan på bästa sätt! Han kunde ligga skapligt på kommando och var riktigt duktig i drivningen! Fösa går också bra på stora fältet medan i lilla hagen vill han gå runt fåren eftersom de hela tiden springer till hörnen. Han tycker att det är onödigt att fåren står stilla och fortsätter trycka och röra på sig även om fåren står i ett hörn.

I veckan har vi tränat på att springa flera varv runt en lyktstolpe. Monster är skapligt bra på det och Yeti börjar fatta poängen. Tror jag. Men det är långt ifrån perfekt 😉

Själva firade vi lön och helg genom att äta på stan och se Hunger games på bio! Riktigt bra film som dessutom klarar bechdeltestet med råge!

På lördagen var vi hos Linnea och Per och badade badtunna. Så kul att ses igen, det var alldeles för länge sen! Badtunnan var mysig men kanske lite för varm så jag satt mest på kanten. Jag har iofs svårt att bada vanligt badkar i mer än 5 minuter också 😉

Publicerat på 01 februari 2014, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Ett mer normalt inlägg.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: