Agility och ett vårtecken!

Idag var det ridhusträning och Lydia hade ritat en övning som var riktigt rolig! Första varvet var Monster helt vild i blicken och det gick som det gick också. Sen hade vi ett par rundor som kändes riktigt fina! Jag hade svårt att hinna på ett ställe och då blev det ju svårt för Monster att hitta rätt, men om jag var på plats så funkade både svängar och en svår slalomingång. Det var skönt att ha ett bra träningspass innan Knivstas klass 2-tävling på lördag 🙂

Yeti fick springa runt ett par hinderstöd och det märktes att vi mest har tränat på flaggstången och gatlyktor. När han väl fattat gick det bra och vi lyckades även med två varv även om det är svårt.

Sen hjälpte Lydia mig med tunneln eftersom Yeti faktiskt aldrig tagit en tunnel under sina snart 10 månader. Första försöket kikade han över och på sidorna av tunneln innan vi fick ögonkontakt genom den, andra gången gick det betydligt snabbare och tredje gången behövde vi inte nån hållhjälp! Sen tutade han och körde på egen hand! Ingen konst att springa genom tunnlar sa Yeti!

Lite banglek fick vi till också. Yeti är oberörd av både rörelse och ljudet men har svårt att få med sig alla tassar. Han har liksom inte 4 tassar, så är det bara 😉 De där bak har han ingen kontroll på än!

När vi kom hem sken solen och snön smälter. Vi gick ett varv runt huset för att hundarna skulle gnida av sig lite smuts i snön och se minsann vad jag hittade då!

20140202-135628.jpg
Söta och efterlängtade små vårtecken 🙂

Publicerat på 02 februari 2014, i Agility. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Härligt med bra träning innan Knivsta! Lycka till!! 😀

    Du skulle filmat träningen med Yeti! Kul att se! 🙂 🙂 Klart att han var oberörd, han som kan smälla bollar i golv och banka sig själv i huvudet med samma snörboll. Cooling!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: