Normala nivåer och en 10-månaders Yeti!

Tja, typ iaf. Några hundra läsare känns helt ok och jag har öppnat bloggen igen.

Yeti har hunnit fylla 10 månader och har utvecklats till en riktigt snygg hund! Dock en snygg hund som är svår att fånga på bild 😛 Han är en slyngel i perioder och äter fortfarande skit och kissar på sina bröder, men han är samtidigt riktigt rolig att träna och han blir bättre och bättre på att uppföra sig i vardagen! Inga utfall, bra inkallning och han håller sig i skinnet när det kommer joggare och cyklar.

Gosig som få är han fortfarande, jisses alltså! Helst skulle han ligga på mig hela tiden 😛 Eller på Monster, som visserligen fortfarande morrar, men iaf oftare och oftare bara kapitulerar och ligger kvar trots kroppskontakt 🙂

Puss på gullhunden som snart är en unghund på riktigt!

 

20140205-173437.jpg

20140205-173527.jpg
Suddig bild, jag vet, men en ser ju iaf typ hur han ser ut 🙂

Publicerat på 05 februari 2014, i Yeti. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Fina Yeti! Jag har ju inte sett honom sen han var valp, han ser ju jättefin ut! Grattis i efterskott på 10-månaders dagen!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: