Jag mår bättre! Hurra!

Ni vet säkert den där känslan av att en är sjuk och sen börjar må lite bättre. Då är det lätt att tro att eftersom en mår bättre än dagen före liksom är frisk fastän en bara mår lite bättre än riktigt dåligt. Hela förra veckan hade jag ont och mot slutet av förra veckan och i början av denna mådde jag riktigt dåligt. Igår tyckte jag att jag mådde bra. Men det gjorde jag inte. Idag däremot, idag har jag haft en hel massa energi och verkligen MÅTT BRA! Så himla skönt! Benet är ömt och blått fortfarande men det gör inte alls lika ont och jag kan till och med gå normalt!

Jag hade redan igår bestämt att jag skulle vara hemma idag med och det är ju inte dumt med en vilodag extra. Förutom att förkovra mig i danska genom att kolla på säsong 1 av Bron otextat har jag städat och skurat bort spåren på förra blötsnön på väggarna. En märker liksom hur högt smuts når från en hund som skakar på sig när vädret är dåligt. För den som är nyfiken kan jag meddela att smutsen från en stor bc når ca 80 cm..

Jag har även plockat hem en tunnel och tränat Yeti lite på gräsmattan. Han är grymt rolig, den lille parveln 🙂 Han rundar hinderstöd och tar även böjd tunnel nu på löpande band! Nu måste jag verkligen träna honom i att springa rakt fram också, den biten har vi inte jobbat så hårt på än. Längtar tills i vår när vi kan börja på allvar! Det ska bli så roligt!

Publicerat på 19 februari 2014, i Agility, Just nu, Yeti. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Härligt att du börjar må bättre! Toppen!

    Gilla

  2. Skönt att det känns bättre i benet!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: