Vinterkräksjukan och slagsmål

Nu är det synd om Monster. Inatt blev han dålig i magen så att Pascal fick ta ut honom och nu på morgonen väckte Monster och Yeti mig. Yeti var mest exalterad för att det hände något men Monster var riktigt stressad. Jag tänkte att det var det gamla vanliga magontet men han kräktes också under morgonpromenaden. Det har pratats lite på fejjan om kräksjuka på hund och jag undrar om det inte är något sådant? I så fall finns nog risken att de andra båda blir dåliga också 😦

Igår hade vi en annan incident här hemma. Jag var borta i några timmar och när jag kom hem hade Monster fått stryk 😦 Det är första gången det har hänt här hemma. Jag hade missat att ta bort ett par gamla torra ben men ingen av hundarna har brytt sig om dem på flera veckor. Det här är andra incidenten på några få veckor. Dessutom fräste Troll mot katten förra helgen på ett väldigt onödigt och fult sätt. Någonting är det ju som inte stämmer.. Nu sätter jag in smärtstillande på honom även om jag inte har sett några tecken på att han har ont. Sen får vi köpa grindar så att det blir lättare att dela av rummen utan att stänga dörrarna helt. Jag vågar ju inte lämna Troll med de andra längre.

Det märkliga är att det inte alls märks något när jag är med dem. Ingen spänning, Troll och Mon kan vara nära varandra helt utan problem. Jag kan gosa med båda så nära att nosarna nuddar och det finns inte en ond blick mellan dem. Det enda jag vet kan orsak lite spänning är att Troll slickar Monster i öronen då och då. Några gånger har Monster morrat och jag brukar avbryta Troll när han gör det. Men jag tror inte att Monster skulle slå ifrån även om han inte tycker om det. Så vad händer när jag försvinner? Varför uppstår det konkurrenssituationer när vi är borta? Jag har inte en aning..

Älskade killar, sluta bråka!

Publicerat på 22 februari 2014, i Monster. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. 😞 tråkigt med fightande hundar… Jag har två tjejer som kan råka riktigt i luven på varandra. De är alltid separerade om vi är borta längre än typ 30 minuter.

  Gilla

 2. Näe! Usch så tråkigt 😦 Ni får ju aldrig ha en lugn stund era stackare!

  Gilla

 3. Kan det vara prostatan som krånglar? Å han är extra tjurig för det?

  Gilla

 4. Låter som ni är inne i ett riktigt oflyt nu. Ogilla! Det kan ju vara så att Troll har ont men när du är hemma känns det ok. När du lämnar dem så blir han lite mer ledsen över det än vanligt eftersom han har ont och då agerar ut. Eller så är det bara för att han börjar känna sig ännu äldre. Har för mig att läst kommentarer om att äldre hundar sätter lite egna regler. Vad det än beror på hoppas jag att det löser sig!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: