Fejjan-detox

Mitt facebook-användande ligger klart i överkant och inspirerad av Heléne avinstallerade jag fb på mobilen igår. Dels hänger jag på fb för mycket, dels känner jag att själva användningen i sig sällan medför positiva känslor. Det kan vara diskussioner som blir för heta och inlägg som misstolkas eller frågor som en ångrar att en ställde. Det är helt enkelt lite för många gånger som jag ångrar att jag lade mig i en fråga eller skrev något överhuvudtaget.

Lösningen för någon som har svårt att hålla sig ifrån diskussionerna är kanske helt enkelt att hålla sig ifrån fb?
Vi får se hur länge det varar men just nu nås jag bäst via sms eller telefon 🙂

Vovvarna och jag lämnade grusvägarna hemma och tog en promenad i Rydskogen idag. Jag tror att vi allihopa var glada över mjuka stigar, mossa och träd som omväxling 🙂

20140301-155548.jpg

 

(Blogg100, inlägg 1)

Publicerat på 01 mars 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Härligt! Attans att vi stack ut och sprang just idag! Vi hade gärna hängt på annars!

    Gilla

  2. Å fin bild på pojkarna ❤

    Gilla

  3. Jag använder messenger på telefonen, alltså facebooks chat. Men inte själva facebook, iaf inte särskilt ofta (jag har det kvar men inte ”på framsidan”.) Fungerar bra för mig, för vissa saker är svårt på SMS tycker jag, jag har tex en chatgrupp som jag inte vill lägga ner bara för att jag vill minska själva facebooksurfandet.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: