Nervig matte och en bättre start på dagen

Gah, jag blir tokig på hälsoproblem med hundarna. Nu ikväll upptäckte jag en blödning i Monsters öga. Det är en väldigt röd fläck i ögonvitan i bakre ögonvrån. Jag blev skiträdd och ringde Djursjukhuset, fick komma in omedelbart och var där 15 minuter senare. Vi fick träffa en veterinär ganska fort och hon lugnade mig med att eftersom Monster inte är svullen eller kniper med ögat så borde det inte vara någon fara. Vi fick en tid imorgon bitti för att träffa en veterinär igen, men då slipper vi jouravgiften iaf. Jag är skitnojjig när det gäller ögon efter att ha läst om huskeyn Diva och vavvan Gus som blivit av med ögon och jag hoppas verkligen att detta inte är nåt allvarligt!

20140303-215102.jpg
Kass bild, men den visar ungefär hur det ser ut

Jag fattar inte vad som har hänt heller, Troll och Monster har varit åtskilda och det finns inget sår som det borde ha funnits om han sprungit in i nåt. Fortsättning följer och förhoppningsvis kan det bara läka ut.

Förutom denna mindre roliga händelse så har dagen varit bra. Jag har lagt ner det där med att gå upp kl 5 på måndagar och satsar på att komma senare istället. En halvtimmes extra sömn gör faktiskt underverk och jag har betydligt mer energi än tidigare. Ett bra drag!

Jag har besökt fejjan idag men känner ändå att det är väldigt bra att avstå från fejjansurfande från telefonen. När jag kollade in fb i morse slogs jag av hur många roliga statusar mina vänner lägger upp! Det är ju givande och roligt att läsa och kommentera vänners statusar! Kan jag hålla mig ifrån diskuterandet i olika grupper och hålla nere användandet så att inte fejjan tar så mycket tid så blir det nog bra det här 🙂

(Blogg100, inlägg 3)

Publicerat på 03 mars 2014, i Just nu, Monster och märkt . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Nej men vad fasen! 😦 Hoppas det inte är något allvarligt.

  Gilla

 2. Kan det vara samma sak som drabbar oss människor ibland? Subkonjunktival blödning, kan utlösas av en hostning, nysning eller liknande … helt enkelt ett litet blodkärl som brister, inget farligt, fast ser synnerligen läskigt ut. Jag vaknade själv en morgon och var knallröd i ögat, hela ögonvitan på ena sidan var blodröd. Såg helt bisarrt ut… Hoppas att det är så enkelt i Monsters fall!

  Gilla

 3. Jag roade mig med att avfölja mängder av personer igår. Så att jag håller mig till mina roliga vänners statusar, inte så mycket random folk.

  Gilla

  • Ja jag har gjort lite samma sak lite pö om pö. Men många grupper skulle jag vilja följa ibland och inte alls ibland. Det är svårt att lösa praktiskt 😉

   Gilla

 4. Nej men, stackars Troll. Hoppas att det blir bra fort!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: