Ett grönt äpple och en blå socka

Hundjackaproblemet löste sig genom att jag köpte en väldigt grön softshelljacka i rymlig herrmodell för ett väldigt bra pris på Team Sportias utförsäljning! Jag kommer nog se ut som ett stort sånt blankt grönt äpple i vår. Tja, det blir lätt att känna igen mig på håll iaf 🙂

20140306-195240.jpg

Yetis tass är inte alls bättre och han är ordentligt halt emellanåt. Det är väldigt svårt att hålla den vilda valpens tass torr och ren eftersom jag känt mig lite för snål för att köpa skor när jag har sockor i Linkan. Nu är vi hemma och Yeti får ha en fin blå socka så fort han ska ut. Det löser ”smuts-i-såret-problematiken” men håller inte tassen helt torr. Får testa med bajspåse inuti sockan och se om det löser saken.

Jag har nyss kommit hem och det är så himla skönt! Ska ligga i soffan och jobba imorgon, det känns som en lagom nivå. Vi testar matkasse från Linas, de har erbjudande på den nya vegetariska kassen. Hittills har vi bara gjort det snabba receptet och det var helt ok! Två recept kvar med lite tuffare nivå, men hittills känns det bra! Vi testade låda från Årstiderna för ett par år sen men var inte riktigt nöjda. Små portioner och väldigt dåligt med protein gav lågt betyg. Hoppas att Linas är bättre! Hittills verkar det så iaf 🙂

(Blogg100, inlägg 6)

Publicerat på 06 mars 2014, i Just nu, Yeti och märkt . Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Snygg färg på jackan! Grönt är skönt! Hoppas att tassen snart blir bättre!

  Gilla

 2. Jag har en ”gummistövel” som jag köpte en gång för längesen. Du fpr gärna låna den om du vill.

  Gilla

 3. Hej! Kul med blogg om hundar! Det har jag letat efter! Skriver själv en del om vår vovve!

  Gilla

 4. Det får jag kolla in!! 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: