Fredagshäng

Största delen av dagen tillbringades på sjukhuset. Det är dock inget större fel på mig, same old same old. Bara ett återbesök som jag hoppades skulle resultera i att jag skulle få slippa sprutorna men så blev det inte. Ultraljud visade att blodproppen var kvar och sprutritualen morgon och kväll består. Jag mår ju hyfsat iaf, bara ischias och en högst enerverande trötthet förföljer mig.

Vi åt ricottalasagne från Linas idag. Riktigt gott! Salladen med ruccola, fikon och honung var lysande. Kan absolut tänka mig att göra det igen!

Yetis tass är bättre! Sockorna skyddar riktigt bra och nu när tassen hålls ren ska det nog läka ihop. Sockan sitter dessutom på även i full galopp vilket är kanon! Ren och mjuk trampdyna utan jord och smuts tror jag är den bästa medicinen 🙂

Imorgon ska Monster och jag tävla! Det ska bli väldigt roligt, debut i klass 3 och allt 🙂 Håll tummarna bara att ingen dum ischias eller nåt sånt sätter käppar i hjulet för mig!

(Blogg100, inlägg 7)

Publicerat på 07 mars 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Lycka till i debuten!!

    Gilla

  2. Hej. Har hört sååå mycket om den lasagnen – skulle du inte kunna skicka receptet. Typ fota det. Kraftmaya@gmail.com

    Gilla

%d bloggare gillar detta: