Hemma igen

Nja jag vet nog inte om jag kan hålla igång detta med 100 blogginlägg på 100 dagar. Det blir för många inlägg utan något vettigt sagt. Poängen är ju att en ska inspireras att skriva längre inlägg av att skriva korta, men jag tillbringar för lite tid med att hitta inspiration till längre inlägg.

Idag lämnade vi ett snöigt Ekerö och letade oss söderut och hem igen till ett inte alls snöigt men däremot blåsigt Björkeberg. Hysteriskt glada hundar mötte mig och Yeti har legat på mig hela kvällen. Otroligt skönt att vara hemma igen eftersom min förkylning inte alls har gått över utan snarare var värre på fm idag. Nu laddar vi för sängen även om Yeti redan har somnat på mig 🙂

20140320-215831.jpg

(Blogg100, inlägg 20)

Publicerat på 20 mars 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemma igen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: