Ömsom vin..

Idag blev det såklart ett pass hos fåren efter ett nyttigt pass med AC där jag fick lära mig om adaptrar, babyskydd och barnvagnar. Det är en djungel av termer men några föll iaf på plats idag!

Vallningen då? Jo ni vet när en har gått kurs och åker hem med en riktigt bra känsla i magen och så går en ut hemma och så känns det som innan kursen och det har inte hänt ett dugg.. Lite frustrerad kände jag mig allt, jag lät nog mest sur och arg och härjade för mycket. Tillbaka på ruta ett liksom. MEN vi kom faktiskt igenom det och det gick mycket bättre på slutet. Jag får honom att titta bort och sen när jag pyschar så springer han rakt på. Morr.. Men han är unghund och våra får traskar iväg och står inte stilla och det gick åtminstone bättre på slutet.

Det vore däremot bra om vi kom förbi det här stadiet innan jag är jättetjock. Jag blir redan nu helt slut av att springa runt fåren och springa baklänges och får samma färg som jultomtens dräkt i ansiktet. Till slut stapplar jag flåsandes runt som en sån där dyngrak tomte som ibland syns i varuhus i amerikanska filmer. Ja ni ser väl bilden framför er 😉

Monster gick däremot lysande idag! Hämten satt riktigt bra och styrningen gick bättre! Jag ska jobba med lina på i drivningen för att få den mer stabil och så har vi en massa finlir och delningar kvar innan vi är tävlingsklara men det känns bra det här!

Hundarna har varit ute en hel del i trädgården i helgen! Yeti älskar det, Monster är ambivalent och Troll en absolut motståndare. Vad är poängen med att vara ute om matten är inne? Helt meningslöst tycker Troll.

20140323-192735.jpg
Trädgård, så himla överskattat!

(Blogg100, inlägg 23)

Publicerat på 23 mars 2014, i Vallning och märkt . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Sådär ser det ut hemma hos oss med, två staffar med sina tjocka nosar tryckta mot fönsterutan på dörren. Även om matte är ute, iofs…

    Gilla

  2. Labbarna vill helst inte vara ute om inte jag är ute också, en liten stund går bra men sen tröttnar dom. Freja däremot älskar trädgården! Man tänker ju lite att alla hundar borde älska att strosa runt och göra vad dom vill, men uppenbarligen inte.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: