Om barnvagnsletande och om att det inte är helt lätt att träna just nu

Vi har kollat på vår första barnvagn ikväll och kanske blev vi något klokare? Vi köpte inte vagnen, mest för att den var besvärlig och svår att fälla ihop. En balansövning stående på ett ben, nja, det måste finnas vagnar med enklare konstruktion.

Jag åkte hem i hyfsad tid idag och åkte direkt för att valla lite. Ett varv agility med Monster blev det och en liten vända med Yeti hos fåren. Min mage har varit besvärlig idag och jag har haft en massa sammandragningar så det var väl inte helt genomtänkt och det gick inte lysande heller. Jag är långsam i agilityn och blir alldeles slut alldeles för fort i vallningen. Lite vila och på’t igen en annan dag..

(Blogg100, inlägg 27)

Publicerat på 27 mars 2014, i Just nu och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Om barnvagnsletande och om att det inte är helt lätt att träna just nu.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: