En mycket bättre känsla!

En dålig träningsdag kan antingen få en att lägga ner eller så blir en pepp. Hela dagen idag har jag velat ta revansch för den dåliga känslan i vallningen med Yeti igår och jag kunde inte låta bli. Jag bestämde mig för en annan strategi efter peptalk med AC och tog därför först ett pass i lilla hagen och bestämde mig för att vara stenhård. Inget spring utan nu jäklar vill jag få stopp och kontroll! Och det gick vägen! Nu gick det att blockera honom så att han stannade och han drog ner på tempot (även om det kan bli mycket bättre) och jag blev inte helt slut eftersom han faktiskt lyssnade! Så jädra gött!! Och så mycket trevligare för alla inblandade, framför allt kanske för mig och fåren 😉

Att Monster gick jättebra är bara en bonus 😀 MEN vad gör en när ett får envisas med att stanna för att beta HELA tiden och när flocken gång på gång hamnar på en linje på bredden istället för i en flock? Helt omöjligt att träna bra fråndrivning då ju.. Hämten har iaf blivit mycket bättre även om han gärna stannar lite kort i vänsterskicken. Bakläxa på det!

20140328-185914.jpg

(Blogg100, inlägg 28)

Publicerat på 28 mars 2014, i Vallning och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för En mycket bättre känsla!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: