Vilken härlig dag!

Helt underbart väder och riktigt bra vallning i enbart linne! Okej byxor också men ni förstår principen 🙂

Vi var och lagade Pascals bil på fm och skulle byta däck på min bil också men det visade sig att vi får åka och köpa nya däck istället. Yeti passade på att rulla sig i kattskit och därefter jättaglatt hälsa på en tjej som fick skit på händerna.. Det fick bli en ursäkt till tjejen och sanering i duschen för det äckliga lilla djuret.

Hos fåren fortsatte vi som igår och tro’t eller ej men det gick ännu bättre! Visserligen tappade vi fåren in i grannens trädgård en gång men grannarna såg mest roade ut och sa att fåren var söta. Tur att inte fåren trampade ner nåt nysått trädgårdsland eller så, då hade de kanske uppfattats som mindre gulliga 😉 Efter idag har jag gott hopp om att jag ska hinna få ordning på Yetis vallning i vår! Bättre drivning och lite lugnare tempo. Mer team än diskussioner om vem som ”äger” fåren. Idag slängde jag på linan och föste fåren, de senaste gångerna har vi fokuserat på attityd men eftersom Yeti gillar att flanka gäller det att vi tränar på fösningen varje gång.

Monster fick träna på vänsterhämt och delning. Hämten gick framåt och delningen gick faktiskt riktigt bra!

Vi tränar massor just nu, vintervilan är över på riktigt! Vi varvar agility och vallning och eftersom jag inte vet hur länge jag kommer kunna träna är det ju bara att köra på så länge det går! Vi har ju en inplanerad vila i sommar när vi bara kommer hänga i trädgården och jag vill gärna uppfylla mina mål, framför allt i vallningen, i år. Det vore så himla kul både att debutera i IK1 med Monster och att starta VP med lillebror 😀

20140329-172729.jpg
Glada nytränade hundar!

20140329-172837.jpg
Så här trött blir en lite hund av att valla ❤

(Blogg100, inlägg 29)

Publicerat på 29 mars 2014, i Vallning och märkt . Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vilken härlig dag!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: